Jolien

Onderneemster & levensgenieter!

Ik barst van de energie, sta vol in het leven en geniet met volle teugen. Ik pak alles vanuit de positieve kant aan en zie tegenslagen als kans om te groeien en mezelf te ontwikkelen.

Als prachtige cadeaus dus.

Mijn missie is om

Iedereen in de wereld te laten ervaren dat het ook anders kan. Dat we veel meer uit het leven kunnen halen dan dat we nu doen. We hebben zelf het roer in handen maar weten soms we niet meer welke kant we op gaan. Als je je lichaam en je geest voedt en er goed voor zorgt, dan is het leven heerlijker dan dat we vaak denken, en kunnen we veel meer genieten van de mooie momenten.

Waar mijn passie vandaan komt

Angsten, stress, slechte voeding, weinig beweging, roken, antidepressiva, veel ziek, en chronisch moe.
Dat is een deel van mijn leven geweest.
Regelmatig last van kwaaltjes zoals hoofdpijn, buikpijn, moe, futloos en vaak verkouden. Maar ook had ik regelmatig te maken met angstaanvallen en daarbij voelde ik me soms depressief.
Ik zat letterlijk gevangen in mijn eigen hoofd want voelen had ik uit geschakeld.
Als klap op de vuurpijl werd er ook nog een voorstadium van baarmoederhalskanker ontdekt.
Hoeveel waarschuwingen had ik nog nodig om het roer om te gooien?

Ik was mij er niet van bewust dat het aan mijn levensstijl, voeding en denkwijze lag en dacht dat het leven er zo uit zag en dat die klachten er gewoon bij hoorden, kortom: dat ik er maar mee moest leren leven.
 

Toen mijn zoon werd geboren voelde ik steeds meer het verlangen om anders te leven, om vitaler te worden en alles uit het leven te halen wat er in zit. Ik leefde tenslotte niet meer alleen voor mezelf want ik had een klein leventje in mijn armen wat op dat moment totaal afhankelijk was van mij!

Ik wilde niet langer op deze manier leven en ging op onderzoek uit.
Woonde seminars bij.

Deed mee aan training zoals Mindfulness, Compassietraining, Meditatie en Persoonlijk Leiderschap. Bekeek uren aan documentaires, liep 2 keer de halve marathon en ik heb vele boeken versleten over voeding en persoonlijke ontwikkeling. Kickte af van de antidepressiva en ik ben inmiddels al 5 jaar medicijnenvrij!


Ik volgde uiteindelijk twee geweldige studies tot natuurvoedingsadviseur en professional coach.


En wat ik het liefst doe? Mezelf persoonlijk blijven ontwikkelen, zodat ik er optimaal kan staan voor jou!

En wat heeft me dat veel opgeleverd wauw! Mijn leven is compleet veranderd!


Ik ga nu vol energie en klachtenvrij door het leven. Ik heb ontzettend veel over mezelf geleerd. Ik ben door vele ups en downs gegaan maar ik had nooit durven dromen dat ik sta waar ik nu sta!

En dat is het resultaat van ervaren, mee gaan in flow, verdwalen (en weer de weg vinden), voelen, oefenen, testen en soms ook even de boel de boel laten. En zo ervaar ik elke dag weer een gevoel van blijdschap, sta ik met veel meer zelfvertrouwen in het leven en voel ik vooral weer verbinding met mezelf!

Dus zo is mijn passie/roeping voor coaching en volwaardige natuurvoeding ontstaan.

Het is voor mij een prachtig cadeau om iemand te begeleiden die wil groeien,

zichzelf wil ontwikkelen, resultaten wil behalen, en vooral: weer vol levenskracht door het leven wil gaan!

Ook jij kunt buitengewone mooie resultaten behalen zodat jij net als ik weer stralend, volwaardig, krachtig en energiek in het leven kan staan!

Tegenwoordig mag iedereen zich coach noemen en dat is de reden geweest om mijzelf te ontwikklen door twee opleidingen zoals Co-Creatie basics en Co-Creatie te volgen die erkend zijn door de International Coach Federation (ICF) daarmee bied ik je als professional coach de juiste kwaliteit en werk ik volgens de ICF Code of Ethics.
Ook ben ik lid van de Coachescircle waarin mijn ontwikkeling als coach centraal staat!

Tevens heb ik mijn hbo studie natuurvoedingsadviseur afgerond en heb ik voldoende kennis en ervaring in huis om jou te begeleiden naar een volwaardig leven!

Daarnaast heb ik deelgenomen aan verschillende leiderschap trainingen, retraites en cursussen om mijzelf te specialiseren als coach.

Natuurlijk neem ik ook mijn eigen ervaringen mee en alle tools die ik tijdens mijn opleidingen en cursussen heb opgedaan.

  • Facebook
  • Instagram
  • Black LinkedIn Icon
  • Google+
  • YouTube

© 2019 - Green Jolien 

Fotografie by Marli Eggelaar

| KVK nummer 71030204 |

Algemene Voorwaarden en Disclaimer 

Privacy Verklaring

Info@greenjolien.nl

tel: 06 - 150 27 633

© 2019 by Jolien de Jong. Proudly created with Love

Copyright . Alle rechten voorbehouden